Om Key Control

Key Control Sweden AB hjälper dig med säker nyckelhantering från Morse Watchman. Vi verkar i hela Sverige och vårt kontor finner du i Västerås.

När du behöver ett säkert nyckelhanteringssystem med spårbarhet, ett nyckelskåp med flexibilitet och driftsäkerhet hittar du det hos oss. Stor som liten, hos oss är varje kund lika viktig och vårt fokus är att tillgodose just dina behov och önskemål. Bland våra kunder idag har vi bland annat industrier och vårdsektorn såväl som mindre fastighetsbolag och skyddsobjekt. Det kan röra sig om kunder som behöver ha hög säkerhet och kontroll på medicinhantering, känslig information eller värdesaker till kunder som hanterar andras nycklar.

Företaget som tog in den första Key Watchern hette Milsec och året var 1990. Nitton år senare, år 2009 kom AB Västerås Larm & Säkerhet att börja sälja Key Watcher samt även ta hand om montage med mera åt Milsec. Ett dotterbolag bildades år 2012 och fick namnet Key Control, vi har sedan dess tagit hand om helheten från försäljning till installation.

Key Control har generalagenturen för de fabrikat vi säljer och vi importerar Morse Watchmans produkter från USA. Key Watcher är den ledande produkten på marknaden bland elektroniska nyckelhanteringssystem och finns i nittio länder. Juventus fotbollsarena, U.S. Bank Stadium, United Airlines samt alla casinon i Las Vegas är några av de som har Key Watcher nyckelhanteringssystem i världen.

Key Control Sverige AB är sedan 1:a augusti 2016 en del av koncernen Bröderna Törnblom Fastighet.

Varmt välkommen att kontakta oss för att få veta vad vi kan hjälpa just dig med.

Informationsvideo