Hotell & sjukhus

Nyckelhanteringssystem för sjukhus

Håll koll på nycklar och passerkort

Vanligtvis även om de inte är synliga för gäster, sitter Key Watcher och bevakar tillgång till gästrums nycklar, kort, kassalådor och andra värdefulla tillgångar som kan förvaras i hotell eller sjukhus.

Nyckelhanteringssystem är en effektiv metod för att få en behörighets kontrollerad nyckelhantering.

Med Key Watcher kan fastighetsägaren kontrollera rapportering och behörigheter. Till exempel när en anställd har sjukanmält sig, och en annan anställd måste täcka upp för den sjukanmälde personen, kan du fjärr tillåta tillgång till en nyckel istället för att fysiskt resa till platsen för att släppa en nyckel. Du kan köra verksamhetsrapporter baserade på olika kriterier, också få användbar information som underlättar mildra åtkomstkontroll frågor.

Nyckelhanteringssystem för hotell

En enkel och smidig lösning

Nyckelskåp kan monteras på olika våningarna i syfte för underhåll av hotellrummen. Med ett nyckelhanteringssystem finns det finns ingen mer bortkastad tid för att ta emot uppdrag, stansning in eller ut, vilket kan hjälpa till att rädda 12 till 15 minuter. Inställningen för sekundärt språk kan ytterligare underlätta denna process.

Bekväm och trygg nyckelhantering, Ett programmerat passerkort eller användare ID och PIN kod är allt som behövs för att få tillgång till eller returnera en nyckel från skåpet. Och all viktig information, tid och datum registreras automatiskt. Varningar kan skickas om någon försöker att ta bort en nyckel som han eller hon inte har rätt att använda.

Vi fortsätter att göra sjukhus och hotell säkrare, kontakta oss så hjälper vi er med rådgivning för att få en så behovs anpassad lösning som möjligt.