Datacentraler

Nyckelhanteringssystem för datacentraler

Gör ditt datacenter lite säkrare

Videoövervakning, inbrottslarm, och andra tekniker av fysisk säkerhet används i stor utsträckning för att skydda data centraler från yttre hot.

Våra KeyWatcher nyckelhanteringssystem öppnas inte förrän systemet verifierar att användaren har särskilda rättigheter. Denna inställning ger ett dubbelt lager av säkerhet. Dessa säkerhetssystem kan även konfigureras med kort eller biometriska läsare

Få varningar direkt

Få varningar direkt

Key Watcher kan ge snabbmeddelanden för att varna dig när någon kommer åt en känslig nyckel till ditt datacenter. Rapporter kan göras och levereras automatiskt till ledningen på en regelbunden basis. Det robusta rapportsystemet kommer också att bidra till att spåra och förbättra processer, säkerställa anställdas ärlighet och minimera säkerhetsriskerna.

Man kan även organisera grupper i systemet och lägga till nycklar som ska tillhöra gruppen, en och en eller på manipulerings skyddade nyckelringar.

En effektiv lösning

En effektiv lösning

Spara tid och skapa effektivitet med en Key Watcher. En bekymmersfri nyckelhantering där du slipper oroa dig för vem som har vilken nyckel eller om någon har lämnat tillbaka sin nyckel. Systemet håller koll åt dig, så du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Vi fortsätter att göra nyckelhantering bättre för datacentraler.