Nyckelhanteringssystem Tillbehör

KeyRings

KeyRings

Säkerhetsring i härdat stål med tillhörande plomb. Nyckelringen finns i 4 storlekar och plomberna i 7 färger.

Funktioner:

 • Återanvändningsbara 5/32 ” härdat stål
 • Utbytbar plomb
 • Storlekar
  – 38 x 38 mm
  – 38 x 51 mm
  – 51 x 63 mm
  – 89 mm i diameter
SmartKey

SmartKey

Denna produkt medföljer vid köp av nytt skåp i antal nyckelplatser som beställs. Alla varianter av SmartKeys har ett chipp som gör att skåpet själv känner igen vilken nyckel det är. Detta innebär att man inte behöver ha bestämda nyckelplatser, utan skåpet kommer att visa vilken nyckel du ska ta genom att lysa upp nyckeln helt själv.

Bygeln som man sätter nycklarna på är plomberad och därför gör att ingen kan byta ut nycklarna medans den lånas.

Väktarring

Väktarring

Säkerhetsring i stål med tillhörande kopparnit för plombering. Finns i olika storlekar

SmartKey Dold nyckel

SmartKey Dold nyckel

Idag kan man kopiera en nyckel med ett fotografi och en 3D skrivare, Därför togs denna produkt fram. För extra känsliga nycklar som endast behörig person ska få se och ha tillgång till.

SmartKey AX-Hållare

SmartKey AX-Hållare

Denna produkt togs fram för nycklar där man kan ta bort Axet så man kan stoppa det i en behållare för säker förvaring med spårbarhet. Givetvis kan man ha vad man vill i behållaren för att få spårbarheten.

U-Byglar

Det går att klippa upp U-bygeln på alla SmartKeys med en kraftavbitare. Men stolpen som går in i plasten nedtill kommer att sitta kvar eftersom där sitter plomberingen. Då kan man trycka i en ny U-bygel så kommer stolpen läggas i ett litet utrymme som finns i smartkeyn. (detta går att göra 3 gånger, sen är utrymmet fullt.)

SmartKey Auto

SmartKey Auto

Denna produkt togs fram främst för dem som har mycket rullians på nycklarna som ska sitta i nyckelskåpet. Eftersom byglarna är plomberade blir det dyrt med nya SmartKeys hela tiden. På denna kan man enkelt klippa bygeln med en avbitare och trycka i en ny när nyckeln ska bytas ut.

SmartKey Reader

SmartKey Reader

Denna produkt togs fram för administratörer som ville lägga till nya nycklar i nyckelskåpet utan att behöva gå till skåpet och programmera in dem. SmartKey Readern kopplar man enkelt till sin dator med TrueTouch programvaran, sätter in Smartkeyn och lägger till den nya nyckeln.

Praktiskt för dem som har skåp över stora områden.

Alkolåsmätare

Alkolåsmätare

Om man önskar att ha alkomätare på skåpet för exempelvis bilnycklar finns även den möjligheten