Nyckelhanteringssystem Tillbehör

När ditt KeyWatcher/KeyBank nyckelhanteringssystem har installerats och körts under en viss tid, är det troligt att det finns ett antal förbrukningsartiklar och tillbehör som du önskar beställa. Som en av Sveriges ledande distributörer av KeyWatcher’s elektroniska nyckelskåp, kan du alltid räkna med att vi på KeyControl tillhandahåller ett komplett sortiment av olika slags tillbehör för nyckelhantering.

Vårt urval av KeyWatcher’s tillbehör gör det möjligt för olika verksamheter att både skala och anpassa sina elektroniska nyckelskåp så att de får ett system som är perfekt anpassat för sin verksamhet.

KeyRings - Key Control

KeyRings

Säkerhetsring i härdat stål med tillhörande plomb. Nyckelringen finns i 4 storlekar och plomberna i 7 färger.

Funktioner:

 • Återanvändningsbara 5/32 ” härdat stål
 • Utbytbar plomb
 • Storlekar
  – 38 x 38 mm
  – 38 x 51 mm
  – 51 x 63 mm
  – 89 mm i diameter
SmartKey - Key Control

SmartKey

Denna produkt medföljer vid köp av nytt skåp i det antal nyckelplatser som beställs. Alla varianter av SmartKeys har ett chip som får att skåpet själv känna igen vilken nyckel det är. Detta innebär att man inte behöver ha bestämda nyckelplatser, utan skåpet kommer att visa vilken nyckel du ska ta genom att lysa upp nyckeln.

Bygeln man sätter nycklarna på är plomberad och därmed kan ingen byta ut en eller flera nycklar medan de lånas.

Väktarring

Väktarring

Säkerhetsring i stål med tillhörande kopparnit för plombering. Finns i olika storlekar.

SmartKey Dold nyckel - Key Control

SmartKey Dold nyckel

Idag kan man kopiera en nyckel med ett fotografi och en 3D-skrivare. Därför togs denna produkt fram för extra känsliga nycklar som endast behörig person ska få se och ha tillgång till.

SmartKey AX-Hållare

SmartKey AX-Hållare

Denna produkt togs fram för nycklar där man kan ta bort AX:et så att man kan stoppa det i en behållare för säker förvaring med spårbarhet. Givetvis kan man ha vad man vill i behållaren för att få spårbarheten.

U-Byglar

Det går att klippa upp U-bygeln på alla SmartKeys med en kraftavbitare, men stolpen som går in i plasten nedtill kommer att sitta kvar eftersom det är där plomberingen sitter. Då kan man trycka i en ny U-bygel och stolpen kommer att läggas i ett litet utrymme som finns i denna Smartkey. (Detta går att göra 3 gånger, sedan är utrymmet fullt.)

SmartKey Auto - Key Control

SmartKey Auto

Denna produkt togs fram främst för dem som har mycket ruljangs på nycklarna som ska sitta i nyckelskåpet. Eftersom byglarna är plomberade blir det dyrt med nya SmartKeys hela tiden. På SmartKey Auto kan man enkelt klippa bygeln med en avbitare och trycka i en ny när nyckeln ska bytas ut.

SmartKey Reader

SmartKey Reader

Denna produkt togs fram för administratörer som ville lägga till nya nycklar i nyckelskåpet utan att behöva gå till skåpet och programmera in dem. SmartKey Reader kopplar man enkelt till sin dator med programvaran TrueTouch, sätter in sin Smartkey och lägger till den nya nyckeln.

Praktiskt för dem som har skåp över stora områden.

Alkolåsmätare

Alkolåsmätare

Om man önskar att ha alkomätare på skåpet för exempelvis bilnycklar finns även den möjligheten.