Flygplatser och hamnar

Nyckelhanteringssystem för flygplats

Håll nycklarna säkra på

Key-Control erbjuder det bästa för flygplatsers och Hamnars Nyckelhantering, som hjälper dig att skydda och övervaka inträde till reparation, underhåll, och andra anläggningar, samt de kritiska områderna i dessa platser.

KeyWatchers nyckelhanteringssystem kan användas för att hålla nycklar till känsliga områden på en flygplats, operativa utrymmen, och andra säkerhets områden som ska begränsas från allmänheten. Detta säkerhetssystem kan även hålla nycklarna till markarbetarnas verktygs skåp för att minimera förlusten av verktyg som är dyra att ersätta.

Nyckelhanteringssystem för hamnar

Se till att rätt personer har nycklarna när de behövs

Key Watcher låter administratörer sätta behörigheter för personal, enskilda användare eller arbetsskift för att säkerställa att rätt person har tillgång till rätt nycklar. Administratörer av systemet kan aktivera anpassade e-post varningar på känsliga nycklar för att låta dem veta när den blir uttagen eller försenad, om ett larm utlöses, och mer. Med detta system kan du granska aktuell status och transaktionshistorik på valfri användare och nyckel för att få en total kontroll.

Du kan också skapa kontinuerliga schemalagda rapporter från skåpet på angiven tidpunkt. Flygplatser och hamnar säkrar mer än bara nycklar Med Key-Controls Nyckelhanteringssystem från morse watchman, Du får du en modulär och skalbar lösning idealisk för att säkra nycklar, telefoner, bärbara datorer och komradios.