Bilhandlare & biluthyrning

Nyckelhanteringssystem för bilhandlare och biluthyrning

Håll koll på bilnycklarna

Bilhandlare och biluthyrning har ett behov av att spåra bilnycklar, minska obehörig åtkomst, och skära ned på felplacering av nycklar.

En av de mest säkra alternativ för att ta itu med alla dessa behov är ett nyckelhanteringssystem utformad för att styra tillgång till nycklar med spårbar historik. Varje nyckel fastsatt i en Key Watcher Touch är fäst vid en elektronisk låsanordning med ett unikt identifieringschip.

Nycklar hämtas och returneras endast av på förhand godkända personer som använder en PIN-kod eller andra metoder för identifiering (t.ex. passerkort, biometri). Key Watcher Eliminerar dyrbara förluster för tiotals eller hundratals fordon, borttappade nycklar, och oförklarlig skador som kan leda till onödiga kostnader.

Nyckelhantering för bilnycklar

Se vem som använt fordonet

Key-Controls nyckelhanteringssystem från Morse Watchman hjälper dig att spåra vart alla dina nycklar är och vart dem har varit, allt i realtid. Till exempel kostar en typisk bilnyckel ungefär 1000:- att ersätta, och en fjärrnyckel kan kosta så mycket som 4500:- att ersätta. kostnader som snabbt eskalerar när de uppstår i en stor återförsäljare som kommer att skäras ner med en Key Watcher.

Otillåten användning av fordonet och skador kan kosta ännu mer. Systemet som är anpassat till ditt företags behov Bilhandlare eller bil uthyrare. Du kan snabbt granska status och historien om varje fordon. Anpassade rapporter ger insikt i modell popularitet, medarbetarnas prestation, användning av fordonen, och mer.

Dessutom försvårar det för brottslingar som försöker ersätta nycklar med en falsk efter en provkörning.