Elektroniska nyckelskåp


Morse Watchman är världsledande inom området elektroniska nyckelhanteringssystem och alltid steget före när det gäller innovation och driftsäkerhet. Morse Watchman elektroniska nyckelsystem KeyWatcher är originalet, det första elektroniskt behörighetskontrollerande nyckelskåpet på marknaden.

Båda nyckelskåpen har funnits länge i branschen. De är främst omtalade för sin driftsäkerhet och långa livslängd samt användarvänlighet och flexibilitet.

KeyWatcher nyckelskåp för en modul

KeyWatcher

Låst nyckelskåp

Nyckelskåp finns i olika storlekar och varianter, och en nyckel betingar alltid ett värde som ibland kan vara väldigt högt. Nyckelskåp som KeyWatcher med låsta nyckelplatser ökar säkerheten och skapar också en trygghetskänsla att varje individ endast har tillgång till de nycklar de behöver ha tillgång till.

KeyBank

KeyBank

Olåst nyckelskåp

Ett nyckelskåp med olåsta nyckelplatser gjordes för verksamheter där man kan behöva ”nöd-rycka” nycklar för kritiska situationer. Givetvis loggas det vem som har tagit ut nyckeln vid vilken tidpunkt, så spårbarheten finns även i dessa skåp. Alla skåpen är försedda med en plåtdörr som larmar om någon försöker bryta sig in i skåpet.

Tillbehör

KeyControl erbjuder även en rad olika tillbehör för respektive nyckelskåp, inklusive nyckelringar, dolda nycklar och alkolås.